Barcelona-træner kritiserer Real Madrids rekordindkøb

I et svært økonomisk klima er det manglende respekt for omverdenen, når Real Madrid betaler omkring 750 millioner kroner for Gareth Bale, mener Barcelona-træner Gerardo Martino.

Barcelona har selv betalt godt 425 millioner kroner for brasilianske Neymar, men catalanerne er ikke blege for at sende et svirp afsted mod ærkerivalerne for Real Madrid.

Madrilenerne er på vej til at gøre Gareth Bale til verdens dyreste fodboldspiller, når han efter længere tids tovtrækkeri kan præsenteres på Estadio Santiago Bernabeu, men i et land, der er så hårdt ramt af recession, er summen helt ude af trit med virkeligheden.

- Bale er en rigtig god spiller. Men summen, der bliver nævnt, udviser mangel på respekt for verden generelt, siger Gerardo Martino på en pressekonference ifølge Reuters.Spanske fodboldklubber har ifølge Daily Mail en gæld på 4.100 millioner euro, og 24 klubber er gået i administration, men det bekymrer tilsyneladende ikke Real Madrid, der i 2009 sprang rekorden for verdens dyreste fodboldspiller hele to gange, da Kaka og Cristiano Ronaldo blev hentet til klubben samme sommer.

Real Madrid vil med indkøbet af Gareth Bale have en skræmmende offensiv med spillere som Ronaldo, Kaka, Mesut Özil, Karim Benzema, Isco og Angel Di Maria. Det kan derfor være svært at se, hvor Bale kommer til at passe ind på holdet, men Barcelona-træneren har nok at se til hos de spanske mestre.

- Det ved jeg ikke. Jeg har mere end nok at tænke på her, siger Martino.

Dagens Gossip