Barcelona-træner: Vi har brug for at forstærke angrebet

Skrevet af admin

12/01/2016

Dagens topnyheder

Det kan lyde mærkeligt, at en træner, der råder over verdensstjerner som Lionel Messi, Neymar og Luis Suárez, ikke er tilfreds med sin offensiv.

Alligevel fastslår FC Barcelona-træner Luis Enrique, at fodboldklubben har brug for at forstærke sig på de offensive pladser i løbet af januars transfervindue.

- Lige nu har vi mest brug for at forstærke vores offensiv, men jeg kunne godt tænke mig at hente forstærkninger til alle dele af holdet, siger Luis Enrique på et pressemøde frem mod onsdagens pokalkamp mod lokalrivalerne fra Espanyol.

Så sent som mandag aften blev FC Barcelonas tre største offensive profiler, Messi, Neymar og Suárez, ved Ballon d'Or-uddelingen i Zürich udnævnt til at være henholdsvis nummer et, tre og fem på listen over verdens bedste spillere.

Derudover råder Barcelona på de forreste pladser over de to unge spillere Munir el Haddadi og Sandro Ramirez, der begge ikke har imponeret synderligt i indeværende sæson.

- Det er svært at handle på vintermarkedet, fordi ingen hold er interesserede i at lade deres spillere gå. Men vi kommer til at forsøge helt frem til den sidste dag, lyder det fra Barcelona-træneren.

Blandt de spillere, der bliver nævnt som et muligt transfermål for Barcelona, er den 22-årige Denis Suárez, der i indeværende sæson har imponeret for spanske Villarreal.

Offensivspilleren har en fortid i Barcelona, og Luis Enrique skulle altså angiveligt være interesseret i at hente offensivspilleren tilbage til Camp Nou.

/ritzau/Reuters