Barcelona-træner: Vi vandt VM på rette facon

FC Barcelona levede søndag op til favoritværdigheden og vandt finalen ved VM for klubhold. Det skete med en overbevisende sejr på 3-0 over argentinske River Plate.

Spaniernes cheftræner, Luis Enrique, kunne med tilfredshed skrive endnu en titel på sit cv.

- Vores mål er at vinde titler, men måden, vi gør det på, er også vigtig. Processen bag er vigtig for mig, siger Enrique.

- Vi prøver hele tiden at forbedre os. Ikke kun på banen, men også som mennesker. Det er, hvad man kan forvente af en Barcelona-spiller, tilføjer træneren.

Lionel Messi bragte Barcelona foran 1-0, og siden fulgte Luis Suarez op med to scoringer. Dermed kom han op på fem mål i turneringen og blev efter kampen kåret som turneringens bedste spiller.

- Leos (Messis) mål åbnede kampen op, og i anden halvleg kontrollerede vi spillet og havde chancer til mere, siger Suarez.

Han er nu oppe på 24 mål i lige så mange kampe i denne sæson. Heriblandt 17 scoringer i de seneste 11 kampe.

- Vi kom her for at vinde turneringen, og det er vigtigt at kunne gøre arbejdet færdigt, lyder det fra den uruguayanske målmaskine.

River Plate havde troet på at levere sensationen, men den plan blev forpurret med Barcelonas første scoring efter 36 minutter.

- Vi havde en plan, men da Messi scorede, gik den i vasken. Vi skuffede vores fans, men vi kan være stolte over, at vi gjorde vores bedste. Barcelona var bare for gode, siger River Plates cheftræner, Marcelo Gallardo.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip