Barcelona-trekløver slår til i sjette sejr på stribe

28/11/2015

FC Barcelona fortsætter magtdemonstrationen i den spanske Primera Division i fodbold.

Lørdag vandt de regerende mestre 4-0 hjemme over Real Sociedad, og dermed vandt Barcelona for sjette kamp i træk i ligasammenhæng.

Lionel Messi, der i sidste uge gjorde comeback som indskifter i 4-0-sejren ude over Real Madrid, var for første gang i over to måneder i startopstillingen for Barcelona i en ligakamp.

Det fejrede han ved at lave kampens sidste mål kort før tid.

Det var dog hans to kolleger i Barcelonas angrebstrio, Neymar og Luis Suarez, der stjal overskrifterne tidligere i kampen med en scoring hver i første halvleg.

De blev assisteret af højrebacken Daniel Alves, der lagde op til begge mål.

Efter 22 minutter spillede Messi bolden ud til Alves, der centrede ind mod mål. Her kom ligatopscorer Neymar farende og scorede sit mål nummer 13 i Primera Division i denne sæson.

Kort før pausen fordoblede Luis Suarez føringen til 2-0, da han lavede sit 12. ligamål i denne sæson på yderst spektakulær vis.

Daniel Alves sendte et højt indlæg af sted fra højre side, og angriberen fra Uruguay kastede sig gennem luften og helflugtede akrobatisk bolden i mål.

Anden halvleg var otte minutter gammel, da Barcelona slog til igen. Jeremy Mathieu blev sendt af sted i venstre side på kanten af offside, og efter endnu et indlæg fra fløjen scorede Neymar igen.

Kort før tid kom Lionel Messi så på scoringstavlen.

FC Barcelona har været helt suveræn på hjemmebane i denne sæson, eftersom holdet har vundet samtlige syv ligakampe på Camp Nou.

Klubben fører Primera Division med 33 point for 13 kampe. Atlético Madrid, der vandt 1-0 hjemme over Espanyol, har 29 point.

Real Madrid er nummer tre med 24 point for 12 kampe. Real spiller først søndag ude mod Eibar.