Barcelona viser klassen og kværner endnu en gang KIF

29/11/2015

KIF Kolding Københavns håndboldherrer havde tabt syv ud af de første otte kampe i Champions League-gruppen, så der var brug for point i søndagens hjemmekamp mod Barcelona.

Trods en heroisk indsats og masser af flotte mål kunne KIF-mandskabet ikke hamle op med det spanske storhold, som vandt 36-28. Det var anden gang i træk, at KIF tabte til Barcelona.

Med nederlaget er KIF Kolding København fortsat placeret på sidstepladsen med blot to point. Holdet mangler at spille fem kampe.

I første halvleg fulgte KIF godt med Barcelona. Især stregspilleren Torsten Laen og playmakeren Lukas Karlsson havde gode aktioner inden pausen, mens det kneb mere for en uskarp Bo Spellerberg.

KIF-fløjen Konstantin Igropulo reducerede til 14-15, inden Lukas Karlsson udlignede til 15-15 kort før pausen. Symptomatisk for kampen nåede Barcelona lige at bringe sig foran 16-15 inden pausefløjtet.

Især Barcelona-backen Kiril Lazarov brillerede med flere flotte scoringer, og i målet tog Gonzalo Vargas mange af de danske forsøg.

I anden halvleg trådte Bo Spellerberg i karakter og blev mere direkte i sit spil, mens også venstrefløjen Magnus Landin fik hul på målbylden med to scoringer til 19-19-udligning.

På dette tidspunkt af kampen stod Kasper Hvidt fremragende, men niveauet faldt over hele linjen, og Barcelona viste klassen, da det hele skulle afgøres i den sidste tredjedel af kampen.

Barcelona trak fra, da KIF ellers lige havde fået håb om point, men pludselig var spanierne foran med 23-19 og lidt senere 25-19.

KIF forsøgte febrilsk at finde på taktiske overraskelser, men Barcelona blev ved med at holde solid afstand med en 28-23-føring.

Senere blev det også 31-24 til Barcelona, og KIF virkede slidte og opgivende i slutminutterne.

Stregspilleren Jesper Nøddesbo fik slet ikke spilletid for Barcelona i søndagens opgør.