Barcelona viser klassen og kværner endnu en gang KIF

KIF Kolding Københavns håndboldherrer havde tabt syv ud af de første otte kampe i Champions League-gruppen, så der var brug for point i søndagens hjemmekamp mod Barcelona.

Trods en heroisk indsats og masser af flotte mål kunne KIF-mandskabet ikke hamle op med det spanske storhold, som vandt 36-28. Det var anden gang i træk, at KIF tabte til Barcelona.

Med nederlaget er KIF Kolding København fortsat placeret på sidstepladsen med blot to point. Holdet mangler at spille fem kampe.

I første halvleg fulgte KIF godt med Barcelona. Især stregspilleren Torsten Laen og playmakeren Lukas Karlsson havde gode aktioner inden pausen, mens det kneb mere for en uskarp Bo Spellerberg.

KIF-fløjen Konstantin Igropulo reducerede til 14-15, inden Lukas Karlsson udlignede til 15-15 kort før pausen. Symptomatisk for kampen nåede Barcelona lige at bringe sig foran 16-15 inden pausefløjtet.

Især Barcelona-backen Kiril Lazarov brillerede med flere flotte scoringer, og i målet tog Gonzalo Vargas mange af de danske forsøg.

I anden halvleg trådte Bo Spellerberg i karakter og blev mere direkte i sit spil, mens også venstrefløjen Magnus Landin fik hul på målbylden med to scoringer til 19-19-udligning.

På dette tidspunkt af kampen stod Kasper Hvidt fremragende, men niveauet faldt over hele linjen, og Barcelona viste klassen, da det hele skulle afgøres i den sidste tredjedel af kampen.

Barcelona trak fra, da KIF ellers lige havde fået håb om point, men pludselig var spanierne foran med 23-19 og lidt senere 25-19.

KIF forsøgte febrilsk at finde på taktiske overraskelser, men Barcelona blev ved med at holde solid afstand med en 28-23-føring.

Senere blev det også 31-24 til Barcelona, og KIF virkede slidte og opgivende i slutminutterne.

Stregspilleren Jesper Nøddesbo fik slet ikke spilletid for Barcelona i søndagens opgør.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip