Barnebruden om skilsmisse: Jeg fik for lidt sex

Barnebruden, den nu 19-årige Courtney Stodden, afslører her to uger efter bruddet med den 53-årige Hollywood-skuespiller Doug Hutchison, at hun vil skilles fordi hun fik for lidt sex.

- Vi havde god sex. Men jeg er altså en ung pige, der gerne vil afprøve alle mulige former for sex, mens Doug er en ældre mand, der gerne vil tage den lidt med ro. Generelt ville jeg have meget mere sex end ham, siger Courtney Stodden til web-siden Toofab.

Courtney blev som 16-årig gift med Doug Hutchison. Og Courney indrømmer da også, at aldersforskellen på 34 år spiller ind i forhold til skilsmissen.

Og nu vil hun lede efter en fyr på sin egen alder:

- Jeg vil forsøge at finde en betydelig yngre mand. Jeg skal i hvert fald ikke date med en 53-årig igen. Folk siger, at alder bare er et tal. Det troede jeg også selv på et tidspunkt. Men det er åbenbart meget mere. Og jeg er ivrig efter at møde nogle nye mænd, fortæller Courtney.

Selv om parret nu ikke længere danner par, så bor de stadig sammen i Los Angeles. Men de deler dog ikke seng sammen, skriver Toofab.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip