Barnepasser ofrer sin arm, da gal hund går amok på tre-årig dreng

En amerikansk babysitter modtager i disse dage masser af anerkendende blikke og skulderklap, når hun bevæger sig ud på gaden i den lille by Genesee i delstaten Colorado.

Sharon Molly havde kun været babysitter i et par ugers tid, da hun bogstavelig talt gav den hele armen i arbejdstiden.

De store sår på den 31-årige kvindes arm beretter om den dramatiske begivenhed, som barnepasseren og en lille dreng var ude for i midten af august måned.

Læs også: Hund reddede liv efter 11. september: Nu er hun fyldt 16 år og har fået en drømmefødselsdag

Den 13. august var Sharon Molly midt i arbejdet med at passe de to drenge Jack og Tommy i børnenes hjem, da to af naboens hunde kom luskende hen mod huset.

Tre-årige Jack løb ud på verandaen, da han hørte de gøende dyr.

- En af de sorte hunde gik til angreb på Jack, da han kom løbende, siger Amy Melichar, der er drengens 31-årige mor.

Babysitteren kom farende ud på verandaen, hvor den agressive hund hurtigt glemte alt om drengen og gik til angreb på den voksne kvinde.

De larmende hunde fik en af beboerne i området til at komme løbende med en rive i hånden, hvilket fik de to hunde til at stoppe deres voldsomme angreb på den modige barnepasser. Det skriver The San  Francisco Globe

Sharon Molly bryder sig ikke om al den positive omtale, som hun i disse dage modtager på gaden og i medierne, men beboerne i den lille by er ikke blege for at hylde kvinden.

Flere af de lokale beboere mener, at babysitteren reddede drengens liv.

Sharon Molly, der slap fra den heltemodige gerning med sårene på armen, ønsker ikke at udtale sig fjernsynet, men FOX 31 har talt med de to drenges mor – se tv-indslaget her:

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip