Barnepigen anmeldte hjemmerøveri: Fire-årig pige opklarer sagen

Fire-årige Abby er ikke bleg for at kalde sig selv for en superhelt. Og for naboen Cody Oaks er hun også en vaskeægte heltinde - var det ikke for hende, var han sandsynligvis endt bag tremmer for et hjemmerøveri, han ikke havde begået. Det skriver The Blaze.

Læs også: Beslutsomt barn fyrer sin barnepige: Se her hvorfor

Den lille pige fra byen Ferndale i Washington blev passet af sin 17-årige barnepige onsdag i sidste uge. Barnepigen meldte til politiet, at to sorte mænd var trængt ind ihuset og havde stjålet familiens ejendele, blandt andet Abbys sparegris, iPod, Wii og Xbox.

Naboen Cody Oaks blev anholdt og afhørt i flere timer, da han passede på det signalement, som barnepigen havde givet. Lige indtil Abby gjorde politiet opmærksom på, at han altså ikke havde den rigtige hudfarve - tyvene var nemlig lyse i huden. Og hun havde regnet ud, at barnepigen stod bag.

- Det var bare hende, der var slem. Hun er ikke nogen god barnepige, siger hun.

Læs også: 10-årig stjal forældres bil: - Jeg er dværg og har glemt mit kørekort

Barnepigen og hendes 16-årige kæreste og en tredje mistænkt er nu anholdt i sagen, og familien har fået sine stjålne ejendele tilbage.

- De fik det tilbage, fordi jeg var en superhelt! siger Abby.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip