Barnet er skrækslagent, da han skal vidne i retten - se nu hvad bikerne gør for at støtte ham

Man skal passe på med at dømme folk for tidligt. I mødet med et nyt menneske er man aldrig klar over, hvad personen har oplevet i livet, og hvad vedkommende har med i bagagen.

Folk med benzin i blodet og kærlighed til motorcykler er blandt dem, der ofte må leve med nervøse blikke og forudindtagede holdninger fra omverdenen.

Der er dog ingen grund til at knytte ord som 'rockere' og 'kriminelle' til den gruppe af motorcyklister, der triller ud på de amerikanske landeveje under navnet Bikers Against Child Abuse (bikere mod børnemishandling, red.).

De arbejder for at hjælpe og støtte børn, der er blevet mishandlet seksuelt, fysisk og mentalt. Det skriver Littlethings

Motorcyklisterne gør et stort arbejde for at hjælpe børnene, der kan nyde godt af at blive kørt i skole på et af de store kværn, og motorcyklisterne støtter dem også, hvis de skal i terapi eller vidne i retten.

Støtten er svær at undervurdere, når børnene skal konfronteres med slægtninge eller andre voksne personer, der står bag fysiske eller seksuelle overgreb på dem.

Læs også: 11-årige Mikkel er blevet mobbet siden børnehaven - nu får han hjælp af 200 bikere

Et retslokale fyldt med støttende blikke fra bikere er noget, der kan være med til at få barnet sikkert gennem de ubehagelige prøvelser.

- Børnene ser os, de bliver bevidste om os og ved, at vi er der for dem, siger en af gruppens medlemmer i en tv-reportage.

Se det inspirerende indslag herunder.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

Dagens Gossip