Bars hemmelige trick går viralt: Hjælper kunder ud af akavede dates på en snedig måde

En bar i Storbritannien har fået en genial ide, der hjælper deres kunder. Barejeren, James Hanning, har hængt et skilt op, der især skal hjælpe kvinder ud af dates, der går galt.

- Ligner han ikke ham på billedet, eller er han bare mega underlig? Hvis du er på en date, der ikke går godt, så kom op i baren og spørg efter Rachelle eller Jennifer, og så får vi dig ud af den og/eller skaffer en taxa til dig, skriver baren blandt andet på et skilt.

Foto: Twitter

Formålet er at skabe trygge rammer for især kvinderne, der besøger stedet, og samme skilt opfordrer derfor også til, at man siger til, hvis nogen irriterer dem eller gør dem utrygge.

Læs også: Kvindelig bartender kan et trick, der får hele baren til at hyle af begejstring

Personalet på stedet er også trænet til at lægge særligt mærke til, at grupper af kvinder ikke bliver antastet af mænd, der ikke er velkomne.

For nyligt kom to kvinder uafhængigt op i baren og fortalte, at deres dates ikke lignede den person, de havde lagt et billede op af som profilfoto på Tinder, og at det gjorde dem ubehageligt til mode. Det er ikke første gang, at det er sket, og derfor hænger skiltet nu fremme for at hjælpe kvinderne, fortæller barejeren til Buzzfeed.

Hvad tænker du om ideen?

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip