Baseball-stjerne vil appellere lang dopingkarantæne

Her skulle han sammen med 12 andre baseballspillere have skaffet sig præstationsfremmende midler, hvilket det amerikanske baseballforbund nu har dømt spillerne for.

- Jeg er skuffet over straffen og har til hensigt at appellere og kæmpe igennem hele processen. Jeg er ivrig efter at komme tilbage på banen og vil være med mine holdkammerater i Chicago i aften, siger Alex Rodriguez i en pressemeddelse.

Rodriguez - med kælenavnet A-Rod - er dømt for mangeårig besiddelse og brug af flere former for forbudte præstationsfremmende midler deriblandt testosteron og væksthormon.

12 af de dømte spillere har fået 50 spilledages karantæne, mens Alex Rodriguez må afsone mindst 211 spilledages karantæne. Den skærpede straf gives ifølge Major League Baseball-kommissær Bud Selig, fordi Alex Rodriguez har forsøgt at dække over sine ulovligheder og besværliggøre forbundets eftersøgning.

Det er første gang, at New York Yankees-stjernen dømmes for dopingmisbrug, selv om han tidligere har indrømmet at have taget steroider. Det var han ifølge eget udsagn stoppet med for 10 år siden.

Blandt de øvrige 12 navne finder man All-Star-spillerne Nelson Cruz fra Texas Rangers, Everth Cabrera fra San Diego Padres og Jhonny Peralta fra Detroit Tigers.

Dagens Gossip