Bashkim Kadrii kan skimte superliga-comeback

OB's Bashkim Kadrii, der lige siden Superligaens tredje runde har siddet ude med en alvorlig knæskade, er efterhånden ved at være oppe i omdrejninger igen.

Mandag scorede han for OB's reservehold, der spillede 1-1 mod HB Køge, og ifølge assistenttræner i den fynske klub Joakim Mattsson kan den teknisk stærke kantspiller snart blive en vigtig tilføjelse til OB's trængte superligahold.

- Han leverede en rigtig fin indsats. Nu var det første gang, at han spillede en rigtig kamp. Han fik en kamp i sidste uge, men i dag var det mod en god modstander, og det synes jeg, at han klarede rigtig fint, siger Joakim Mattsson til bold.dk.

Assistenten vil dog endnu ikke vurdere, om Bashkim Kadrii allerede kan gøre sig gældende til superligatruppen til den vitale bundkamp mod Viborg på søndag.

- Nu er det mandag, og vi spiller søndag. Så der er lang tid endnu. Men han gjorde det fint i dag, og det går den rigtige vej. Så lad os tage et par dage, og så finder vi ud af, om han skal med på søndag. Men han presser sig i hvert fald på.

Kadrii beskadigede sit korsbånd den 4. august i en kamp mod netop Viborg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip