Basketballspiller er ude af Vild med dans

Der var gang i hofterne og latinrytmerne fredag aften i Vild med dans.

Sværhedsgraden var skruet op, og de ni par skulle forsøge at imponere dommere og seere i enten en samba eller en rumba.

Desværre lykkedes det ikke for basketballspilleren Chris Christoffersen at få hofterne til at svinge, og han og partneren Luise Crone Dons måtte derfor sige farvel til dansefesten efter en omdans mod sidste uges pointvindere Karen Mukupa og partneren Michael Olesen.

Skuespillerinden Stephania Potalivo og partneren Morten Kjeldgaard har indtil videre fået stor ros af dommerne, men denne fredag måtte de nøjes med 14 point for deres rumba.

Rocksangerinden Sharin Foo og den professionelle danser Frederik Nonnemann overraskede derimod positivt i deres samba, der endte med at blive deres bedste dans indtil videre med 16 point fra dommerne.

Dommerne og seere kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da skuespillerinden Ena Spottag greb sin professionelle partner Thomas Evers Poulsen og løftede ham i slutningen af parrets samba. De havde både styr på hofterne og sambarytmerne og endte med at score 18 point, hvilket er parrets højeste karakter indtil videre.

Sidste fredag overlevede sangeren James Sampson og partneren Mie Molkte deres første omdans. Denne gang imponerede den 44-årige sanger dommerne med sine samba-hofter, og parret endte med at blive aftenens  helt store vinder med 25 point, og de fik ovenikøbet årets første syv-tal af dommer Anne Laxholm.

De resterende otte par kan opleves igen næste fredag på TV2 klokken 20.00.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip