Bayern-anfører godkender den første time mod Juventus

Skrevet af admin

24/02/2016

Dagens topnyheder

En fodboldkamp varer som bekendt 90 minutter plus tillægstid. Men så længe kunne Bayern München ikke bevare dominansen mod Juventus i tirsdagens Champions League-ottendedelsfinale i Torino.

Det tyske storhold smed en 2-0-føring over styr, og det ærgrer anfører Philipp Lahm, at holdet ikke var i stand til at præstere kampen igennem. Takterne fra den første time skal dog tages med hjem i flyveren.

- Det var en god kamp, og Juventus er et stærkt hold, som kæmpede sig tilbage på grund af vores fejl.

- Men vi kan bestemt bygge videre på de første 60 minutter. Vi kontrollerede kampen, skabte mange chancer og gav ikke noget væk, siger Philipp Lahm til uefa.com.

Det lignede ellers en tidlig matchbold, da Arjen Robben ti minutter inde i anden halvleg gjorde det til 2-0. Men Paulo Dybala og Stefano Sturaro scorede to gange, så kampen sluttede 2-2.

Arjen Robben ærgrer sig også over resultatet.

- Vi er alle en smule skuffede. Når du er foran 2-0, så skal du lukke kampen. Vi skulle have spillet med større ro, for selv efter 2-0 skal man være fokuseret, siger Arjen Robben.

Udligningen giver Juventus en mulighed for at gå videre, mener målscorer Dybala.

- Vi gav alt, hvad vi havde, og vi gav aldrig op. Det bliver svært i München, men vi ved, at vi kan klare det - specielt hvis vi gør som i anden halvleg, siger den argentinske angriber til uefa.com.

/ritzau/