Bayern efter 9-2: Det skal være bedre mod Juve

Men det er ikke så meget dét, man hæfter sig ved i München dagen derpå. Her opfattes det som nogen malurt i bægeret, at HSV scorede to gange efter hjørnespark. For det betyder, at syv af de kun 13 mål, der er gået ind på Bayern i denne sæson i Bundesligaen, er scoret efter dødbolde. Og det er en vigtig detalje at se på inden tirsdagens kvartfinalebrag i Champions League hjemme mod Juventus.

- Vi må under alle omstændigheder gøre det bedre på tirsdag. Det er uhyre vigtigt at holde nullet mod Juventus. Vigtigt for returkampen, siger Bayern Münchens forsvarsspiller Dante til tyske bild.de.

Også sportsdirektør Matthias Sammer fremhæver 'problemet' med HSVs to mål efter dødbolde.

- Det må helst ikke ske for os. Mod Juve må vi spille til nul, siger Sammer.

Bayern-anfører Philipp Lahm stemmer også i med nul-koret, men prøver dog at forklare de to forsvarskiks.

- Når man fører 7-0 eller 8-0, er men måske ikke helt så koncentreret mere. Men i Champions League må det ikke ske for os, siger anføreren til bild.de med henvisning til de to HSV-mål.

Kritikken af Bayern-defensivens to svipsere kan virke overdrevet, når man selv scorer ni gange. Men den skal ses i lyset af, at HSV ikke leverede en præstation, der kunne betegnes som egentlig modstand. Og når de trods det kan score to gange, så ringer alarmklokkerne. I hvert fald i Bayern München. Hvor en af klubbens gamle kæmper, Paul Breitner, udlagde de to holds præstation således i Bild:

- Vores hold var fantastisk. Og modstanderen spillede en form for alibi-pres. Det var barnligt af HSV at tro, at de på nogen måde kunne genere os på den måde.

 

 

 

Dagens Gossip