Bayern kan tage bundesligasejr nummer 1000 mod Köln

Tirsdag tabte Bayern München ude til Arsenal. Det er første gang i 13 kampe, at sydtyskerne er gået fra banen som tabere. I Bundesligaen er holdet fortsat suveræne med ni sejre efter ni kampe, og lørdag kan klubben nå en stor milepæl i tysk fodbold.

Med en sejr over Köln i klubbens bundesligakamp nummer 1714 kan Bayern nemlig blive den første klub i Bundesligaen til at runde 1000 sejre.

Jannik Vestergaards klub, Werder Bremen, er nærmeste forfølger i det regnskab. Bayern skal dog ikke frygte at blive snydt for rekorden. Til sammenligning har Werder Bremen kun vundet 740 kampe i Bundesligaen gennem tiden.

- Jeg vil anbefale, at I bare bliver ved. Det kan blive en rekord, der vil stå for altid, siger Bayerns bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, til spillerne, ifølge dpa.

I sæsonens første ni kampe i Bundesligaen har Bayern-spillerne fundet vej til nettet hele 29 gange. Det er også en rekord, som kan udbygges mod Köln. Robert Lewandowski står noteret for 12 mål i ligaen, mens Thomas Müller har lavet ni mål.

Derfor er det næppe nok for Köln at score ét mål i kampen. Det vurderer Köln-angriberen Philipp Hosiner.

- For at være ærlig, så vil ét mål mod Bayern sandsynligvis ikke være nok, men vi tager heller ikke til München bare for at have en hyggelig tur. Vi vil have noget ud af kampen, og jeg tror, det er muligt, siger Hosiner.

Der er kampstart på Allianz Arena lørdag klokken 15.30.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip