Bayern-kaptajn roser sit hold: Vi bevarede roen

Skrevet af admin

14/04/2016

Dagens topnyheder

Bayern München-spillerne holdt hovederne kolde, selv om de var i problemer på udebane mod Benfica, og det er det, anfører Philipp Lahm hæfter sig mest ved efter 2-2-kampen, der sendte Bayern i semifinalen.

En stor fejl af normalt pålidelige Manuel Neuer bragte nemlig Benfica på 1-0, og efter Bayern-sejren med de samme cifre i den første kamp var portugiserne helt inde i kampen.

Men der er meget rutine på det sydtyske hold, der har været i semifinalen de seneste fire sæsoner, og scoringer af Arturo Vidal og Thomas Müller vendte slaget.

- Vi skulle være mere omhyggelige end i den første kamp, lukke områderne mellem midtbane og forsvar, og vi gjorde det bedre i aften.

- Vi bevarede roen efter deres første mål og arbejdede hårdt, siger Philipp Lahm ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Den 32-årig forsvarer spillede sin Champions League-kamp nummer 103 og tangerede dermed Oliver Kahns tyske rekord for fleste optrædener i turneringen.

Også erfarne Xabi Alonso anerkender Benficas styrke.

- Vi vidste fra det øjeblik, de scorede, at det ikke ville blive let. De pressede på, men vi stod imod, og vi er lykkelige for at være videre, siger den spanske midtbanespiller.

Benfica-træner Rui Vitoria er tilfreds med at have sat Bayern München under hårdt pres. Han roser sine spillere for den store indsats.

- Vi kæmpede til det sidste, så jeg må tage hatten af for mine spillere og vores fantastiske tilhængere.

- Det var en fremragende kamp. Vi stod over for et kraftfuldt hold, der ved, hvordan man kontrollerer tempoet i en kamp. Vi lovede at give Bayern kamp til stregen, og det gjorde vi, siger Rui Vitoria.

/ritzau/