Bayern-keeper tror på finale: Man skal aldrig sige aldrig

Lionel Messi gjorde forskellen onsdag aften, da Bayern München tabte 0-3 ude til FC Barcelona i den første af to semifinaler i Champions League.

Det mener Bayern Münchens målmand Manuel Neuer, som i det sidste kvarter måtte hente bolden ud af netmaskerne tre gange - to gange efter mål af Messi.

- Indtil 0-0 gjorde vi det ganske udmærket. Vi forærede Barcelona det første mål, og det gjorde os usikre.

- Det, som adskilte de to hold, var Messis individuelle klasse. Vi gjorde det ikke godt nok i slutfasen. Men returkampen mod Porto må trods alt give os en smule håb, siger Neuer ifølge dpa.

Tyskeren henviser til, at Bayern München i kvartfinalen tabte 1-3 i det første udebaneopgør mod FC Porto, men vendte det med en flot 6-1-sejr på hjemmebane.

- Vi så mod Porto, at sådan noget altid er muligt. Men nu spiller vi mod et andet hold. Vi fik ikke mange chancer mod Barcelona, men man skal aldrig sige aldrig. Vi må prøve at tro på det, siger Neuer.

Heller ikke Bayern-angriberen Thomas Müller giver op uden kamp om seks dage, når returkampen i München skal spilles.

- I anden halvleg havde jeg følelsen af, at vi kontrollerede kampen bedre. Det er ikke nemt at spille her, men jeg havde ikke fornemmelsen af, at vi kunne tabe 0-3. Men vi er Bayern, og vi holder hovedet højt, siger Müller.

Bayern-anfører Philipp Lahm er ærgerlig over nederlaget, som gør det svært at nå finalen.

- Vi lod os overliste tre gange. Det er bittert. Vi havde vores chancer, men vi gjorde det for let for dem. Det må ikke ske for os, siger Lahm.

/ritzau/

Dagens Gossip