Bayern kølige efter rekord-mesterskab: Jagter stadig store mål

Der er ingen tid til at hvile på laurbærene for Bayern Münchens anfører Philipp Lahm efter holdet lørdag sikrede sig det tyske mesterskab. Nu går tyskerne efter Champions League. - Vi ville vinde, vi ville sikre mesterskabet, og vi lykkedes med det. Nu skal vi videre i Champions League på onsdag i Torino. Vi er ikke ved vejs ende endnu og har stadig store mål foran os, siger anføreren til Kicker.de

For Bayerns træner Jupp Heynckes var det hans første mesterskab som træner i 23 år. Sidst han vandt var også med Bayern München i 1990. Han er naturligvis glad for, at det endelig lykkedes for ham igen at hive et mesterskab hjem.

- Jeg er utrolig glad. Det er fantastisk og meget bevægende. Efter 23 år som træner er jeg endnu engang blevet mester. Jeg er især glad på mine spilleres vegne. De har høstet, hvad de har kæmpet for hele sæsonen, siger han.

Heynckes vandt som spiller mesterskabet fire gange med Mönchengladbach i 70'erne, inden han som træner vandt to gange med Bayern i 1989 og '90. Han husker tydeligt, hvad et mesterskab betyder for de spillere, der oplever det for første gang. - Jeg sagde til mine spillere inden kampen, at mit første mesterskab er det mest emotionelle, jeg har oplevet. I dag er der ni spillere, der bliver mestre for første gang, og det kan man godt mærke. Det var svært at fortsætte vores gode spil fra kampen mod Juventus, og vi var lidt heldige i dag, siger han.

Bayern München har været helt suveræne i denne sæson. Aldrig har et hold vundet mesterskabet med hele seks spillerunder igen, og hos de nærmeste konkurrenter Dortmund må man også bare erkende, at de intet har kunne stille op. 

- Hjertelig tillykke til Bayern. Jupp, det var en bemærkelsesværdig sæson. Du har næsten gjort alting rigtigt. Jeg håber, at vi kan formindske afstanden lidt til næste år, lyder det fra Dortmunds træner Jürgen Klopp.

Dagens Gossip