Bayern München er klar til tysk drømmefinale

17/04/2014

I den forgangne sæson begik Bayern München et fornemt hattrick ved at vinde mesterskabet, pokaltitlen samt Champions League. Og holdet er godt i gang med at gentage bedriften.

Mesterskabet har længe været hjemme, det samme er semifinalepladsen i Champions League, og onsdag aften indløste Bayern så billet til den tyske pokalfinale.

Det skete uden de store vanskeligheder i semifinalen, hvor holdet på hjemmebane slog Kaiserslautern fra den næstbedste række med 5-1.

Det danske supertalent Pierre-Emile Højbjerg sad på bænken for Bayern München i hele kampen.

Allerede i første halvleg afgjorde Bayern reelt semifinalen med to scoringer. Bastian Schweinsteiger indledte scoringen efter 24 minutter, og otte minutter senere øgede Toni Kroos til 2-0.

Fem minutter efter pausen sørgede Thomas Müller for 3-0 på straffespark, inden Kaisersluterns Simon Zoller pyntede på stillingen til 1-3 efter en time.

12 minutter før tid scorede Mario Mandžukic til 4-1, inden Mario Götze sørgede for slutresultatet i det sidste minut.

Nu er der lagt op til en drømmefinale mod Borussia Dortmund, der vandt sin semifinale tirsdag hjemme mod Wolfsburg.