Bayern München afværger blamage i sidste minut

12/09/2015

De tyske topklubber Bayern München og Borussia Dortmund fortsætter parløbet i toppen af Bundesligaen, efter de begge vandt lørdag og nu er på maksimum 12 point.

Men måderne, de vandt på, var vidt forskellige. Bayern lignede længe en sensationel taber hjemme mod Augsburg, men to sene mål sikrede sejren på 2-1.

Bayern München var som forventet det styrende hold, men favoritten formåede ikke at score i første halvleg og fik i stedet en overraskelse at gå til pause på.

Bayerns forsvar virkede en smule passivt, så flere Augsburg-afleveringer fik lov at passere. I straffesparksfeltet stod Alexander Esswein helt fri og smaskede bolden op i nettaget til 1-0.

Efter pausen var Bayerns spilovertag markant, men først efter 77 minutter lykkedes det for den polske angriber Robert Lewandowski at udligne til 1-1.

Bayern fortsatte jagten på yderligere point, og i kampens sidste minut fik holdet straffespark, som Thomas Müller sendte i mål til 2-1.

Borussia Dortmund sejrede på noget overbevisende facon. Med en sejr på 4-2 ude over Hannover 96.

Hos Hannover 96 var Leon Andreasen i startopstillingen, og han markerede sig efter 18 minutter. Han stod for oplægget, da polakken Artur Sobiech bragte hjemmeholdet på 1-0.

Pierre-Emerick Aubameyang og Henrik Mkhitaryan sørgede imidlertid for, at Dortmund kunne gå til pause foran 2-1.

Artur Sobiech bragte Hannover tilbage i kampen med udligningen til 2-2, men et selvmål og endnu et straffesparkmål af Pierre-Emerick Aubameyang sørgede for udesejren på 4-2.

Wolfsburg ligger nummer tre i Bundesligaen med otte point, efter holdet lørdag spillede 0-0 ude mod Ingolstadt.

Holdets danske angriber, Nicklas Bendtner, startede på bænken, men blev sendt i aktion efter 71 minutter, da udeholdet jagtede sejrsmålet. Men Bendtner kunne ikke ændre slagets gang.