Bayern Munchen-dansker efter CL-triumf: Vi græd alle sammen

Lørdag aften i London sad Pierre-Emile Højbjerg dog blot på tilskuerrækkerne bag den sydtyske udskiftningsbænk og så på, mens Robben og Co. hev en 2-1 sejr over Dortmund hjem.

Trods den mere tilbagetrukne plads på Wembley jublede den unge dansker naturligvis sammen med holdkammeraterne efter kampen.

- Vi flippede alle sammen ud, da kampen blev fløjtet af. Vi begyndte at græde alle sammen. Det var meget emotionelt. Sidste år fik vi en kold spand vand i hovedet i finalen, da pokalen nærmest blev stjålet fra os. I år har klubben, spillerne og trænerne været så dygtige og professionelle og ikke mindst stærke mentalt at tage pokalen, siger Pierre-Emile Højbjerg til DR Sporten.

Midtbanespilleren med en fortid i Brøndbys ungdomsrækker fik i denne sæson debut for Bayern München i Bundesligaen. Den 13. april fik han 20 minutters spilletid mod FC Nurnberg, og han blev dermed den yngste Bayern-spiller nogensinde.

Det er ikke blevet til spilletid i den fornemme europæiske turnering, og Pierre-Emile Højbjerg føler da heller ikke, at han har nogle aktier i Champions League-sejren

- Jeg vil ikke tage noget af æren overhovedet. Folk kommer og siger tillykke til mig, men jeg siger, at de skal sige tillykke til drengene. Men det var dejligt at være med i London - en dejlig oplevelse og en super erfaring. Det giver utroligt meget blod på tanden at se pokalen med de store ører, siger han.

Det blev også til en fortjent bytur i London sammen holdkammeraterne og staben omkring Bayern München efter sejren.

- Vi havde en kæmpe fest i går. Jeg tror, de færreste har sovet. Nu skal vi hjem til vores familier og hygge os hver for sig og bare nyde det, siger Pierre-Emile Højbjerg til DR Sporten.

Dagens Gossip