Bayern München napper 12. sejr på stribe i sæsonen

17/10/2015

Den 25-foldige tyske mester Bayern München er stadig ikke til at stoppe på hverken den hjemlige eller internationale scene.

Med udesejren på 1-0 over Werder Bremen er Bayern oppe på ni sejre ud af lige så mange mulige i Bundesligaen, og forspringet til nummer to, Borussia Dortmund, er igen på syv point. Målscoren lyder på skræmmende 29-4.

Regner man de to sejre i Champions League og den ene i den tyske pokalturnering med, er klubben oppe på 12 sejre i træk i denne sæson.

Det var første gang i sæsonen, at Bayern nøjedes med at score én gang, men sejren burde have været større mod Werder, der var uden den ukampdygtige danske forsvarer Jannik Vestergaard.

Den snu angriber Thomas Müller stod for sejrsmålet midt i første halvleg. Han snød Werder Bremens offside-fælde inde i straffesparksfeltet, så han på Thiago Alcantaras aflevering nemt kunne tjatte bolden i mål fra et par meters afstand.

Kampen igennem havde Bayern et massivt spilovertag, og chancerne faldt i en lind strøm efter pausen, uden Bayern formåede at lukke kampen endeligt.

Hjemmeholdet luskede sig frem i korte perioder, men Anthony Ujah formåede ikke at omsætte et par gode chancer til udligning, og så var sæsonens 12. sejr en realitet for Bayern.

Landsholdsangriberen Nicklas Bendtner var slet ikke at finde i truppen hos Wolfsburg, der dog ikke havde problemer med at finde netmaskerne af den grund.

På hjemmebane vandt holdet 4-2 over Hoffenheim, som ikke gav sig uden kamp. Det lignede begyndelsen på en rædselsfuld dag for udeholdet, da Wolfsburg efter syv minutter førte 2-0 på mål af Max Kruse og Bas Dost.

Men Hoffenheim slog tilbage og kom på 2-2 kort efter pausen. Det rakte dog ikke til point. Max Kruse var slet ikke til at styre og med to mål i den sidste halve time fuldendte han sit hattrick og sikrede sejren.

Hos Schalke 04 måtte Pierre-Emile Højbjerg igen tage plads på bænken. Han blev skiftet ind til det sidste kvarter, da det hjemme blev til sejr på 2-1 over Hertha Berlin. Sejrsmålet faldt i sidste minut ved Max Meyer.