Bayern München sejrede i stort comeback

29/01/2014

Stuttgart og Bayern München afviklede onsdag deres hængeparti fra 17. spillerunde, og det var tæt på at resultere i en overraskende hjemmesejr. Men det lykkedes Bayern at vinde 2-1 på et spektakulært mål i overtiden.

Under træneren Pep Guardiola er klubben ubesejret i Bundesligaen i denne sæson, men onsdag var Stuttgart kun et kvarter fra at tilføje Bayern det første nederlag.

Vedad Ibisevic bragte Stuttgart på overraskende sejrskurs efter 29 minutter. Efter et afrettet skud fra distancen, stod han fri i feltet og scorede sikkert til 1-0.

Den føring så længe ud til at grundlægge den store hjemmebanetriumf. Men som kampen skred frem, pressede favoritten for udligning, og et kvarter før tid blev den en realitet.

Thiago serverede et perfekt frispark, som den indskiftede angriber Claudio Pizarro headede sikkert ind til 1-1.

Så lignede det ellers en pointdeling, men Bayern pressede til det sidste. I det 93. minut - det sidste tillægsminut - scorede Thiago til 2-1 på en fremragende helflugter.

Dermed er Bayern fortsat ubesejret i Bundesligaen og har nu 13 point ned til Bayer Leverkusen på andenpladsen. Stuttgart ligger nummer 12 med tre point til nedrykningsstregen.

Stuttgart var i øvrigt uden danske William Kvist i truppen. Ifølge holdets træner er danskeren i gang med at finde en ny klub.

Hos Bayern München sad den unge Pierre-Emile Højbjerg på bænken i hele kampen.