Bayern Münchens 10 mand kæmper et point hjem

03/02/2015

Topholdet i Bundesligaen Bayern München smider point for anden gang ud af to mulige efter vinterpausen i den tyske Bundesliga.

Tirsdag aften blev det kun til 1-1 hjemme mod Schalke 04. Dermed lykkedes det ikke at vaske fredagens 4-1-nederlag fra kampen mod Wolfsburg af sig.

Men når Bayern München ser tilbage på kampen, så vil klubben formentlig ikke være helt utilfredse. Den sydtyske storklub spillede nemlig 72 minutter i undertal.

Den tyske verdensmester Jerome Boateng trak nødbremsen få centimeter inde i straffesparksfeltet. Det udløste et direkte rødt kort og et straffespark til Schalke 04, der dermed havde alle mulige for at bringe sig selv i en gunstig position

Desværre for udeholdet svigtede topscorer Eric Maxim Choupo-Moting over for Manuel Neuer. Den tyske målmand lagde sig ned til sin egen venstre side, hvor han let kunne holde fast i det meget svage straffespark.

Trods en mand i undertal sad Bayern München som sædvanligt mest på bolden, og det var også tyskerne der kom på måltavlen først.

Efter 67 minutter headede hollænderen Arjen Robben et hjørnespark fra venstre i det lange målhjørne, og Bayern lignede et hold på vej mod årets første ligasejr.

Det holdt dog kun fem minutter, så udlignede forsvarsklippen Benedikt Höwedes på en identisk situation i den anden ende.

Bayern München pressede på resten af kampen, men der blev ikke scoret yderligere på Allianz Arena.

Pointtabet gør dog mindre ondt på Bayern, idet de nærmest forfølgere fra Wolfsburg også måtte nøjes med 1-1 i udekampen mod Eintracht Frankfurt.

Nicklas Bendtner kom på banen ved stillingen 1-0 til Frankfurt, men i de 16 minutter danskeren var på banen, var han med til at sikre et enkelt point. Kevin de Bruyne udlignede for Wolfsburg efter 88 minutter.

Også Kasper Hjulmands Mainz spillede tirsdag aften 1-1. Det skete i udekampen mod Hannover.