Bayern Münchens forsvarschef må holde lang pause

Skrevet af admin

24/01/2016

Mest læste i dag

Bayern Münchens forsvar bliver alvorligt svækket i det meste af forårssæsonen.

Det står klart, efter at Jérôme Boateng har fået konstateret en muskelskade i låret, som ifølge fodboldmagasinet Kicker vil holde ham ude i omkring tre måneder.

Boateng, der har etableret sig som Bayern Münchens klare førstevalg i forsvaret, kom til skade i en nærkamp i fredagens forårspremiere mod Hamburg, og han signalerede straks til lægestaben, at han ikke kunne fortsætte.

Siden har han været til undersøgelse, og den gav altså det nedslående resultat, at ikke bare musklen, men også en sene i låret er gået i stykker.

Det er et hårdt slag for Bayern Münchens bestræbelser på at vinde Champions League i træner Josep Guardiolas afskedssæson.

Det står klart, at 8.-delsfinalerne mod Juventus bliver uden Boatengs deltagelse, ligesom de eventuelle kvartfinaler gør det.

Eftersom også Mehdi Benatia i øjeblikket er ukampdygtig, har Guardiola lige nu kun to "ægte" midterforsvarere at vælge imellem, nemlig Holger Badstuber og Javi Martínez.

Bayern har en uge til at hente forstærkning inden transferdeadline ved månedens udgang.

Først i sæsonens sidste uger forventes Jérôme Boateng at være helt klar igen. Det kan få betydning for hans deltagelse ved EM til sommer. Landstræner Joachim Löw vil givetvis følge Boatengs genoptræning med stor interesse.

/ritzau/