Bayern nedlægger toprival med to straffesparksmål

29/08/2015

Bayern München ser fortsat skræmmende stærke ud i toppen af den tyske Bundesliga, og Leverkusen ligner ikke et hold, der kommer til at udgøre en alvorlig trussel for sydtyskerne.

Leverkusen, der sidste sæson sluttede som nummer fire, fik lørdag aften som så ofte før ørerne i maskinen i München og tabte med 0-3 til et effektivt Bayern-hold, der var bedst i begge straffesparksfelter.

Gæsterne ankom til Allianz Arena med maksimumpoint og masser af selvtillid efter Champions League-kvalifikationen tidligere på ugen, og i indledningen skabte holdet da også lidt besvær for storfavoritten.

Men på sin første store chance i kampen bragte Bayern sig foran efter 26 minutters spil.

Douglas Costa rykkede sig fri i venstresiden og serverede bolden for fødderne af Thomas Müller, der let kunne score til 1-0.

Selv om opspillet til tider var pænt, var der ikke meget krudt i Leverkusens offensiv, og da Müller efter en times spil kunne fordoble føringen på straffespark, mistede gæsterne modet en smule.

10 minutter senere pegede dommer Florian Meyer på ny på pletten, da Roberto Hilbert satte hånden på et indlæg fra Douglas Costa, og denne gang var det Arjen Robben, der fik lov at score fra 11 meter.

Bayern cruisede sig igennem de resterende 20 minutter mod et Leverkusen-mandskab, der bare ventede på at komme ud i bad.

Da Meyer fløjtede forestillingen af, kunne de 75.000 tilskuere konstatere, at alt er ved det gamle, og at det næppe bliver Leverkusen, der vipper Bayern af pinden i denne sæson.