Bayern sender Juventus ud efter dramatisk CL-comeback

17/03/2016

Bayern München balancerede helt ude på afgrunden af et exit i Champions League, men med lodder og trisser banede tyskerne sig vej til kvartfinalen med en samlet sejr over Juventus.

De to hold måtte dog igennem et sandt drama, inden Bayern vandt sammenlagt 6-4 efter forlænget spilletid.

Efter 2-2 i den første kamp i Torino førte italienerne 2-0 langt inde i kampen i München onsdag og var stadig på vej videre foran med 2-1, da opgøret gik ind i dommerens tillægstid.

Men en udligning til 2-2 af Bayerns Thomas Müller i 91. minut fremtvang forlænget spilletid, og i forlængelsen satte Bayern tingene på plads til 4-2 på mål af Thiago Alcântara og Kingsley Coman.

Italienerne lagde ellers i ovnen til en overraskelse allerede efter fem minutter. Koks opstod i det tyske forsvar, og efter et dårligt indgreb af David Alaba kunne Stephan Lichtsteiner aflevere til en fri Paul Pogba.

Franskmanden sendte køligt bolden i et tomt net, da målmand Manuel Neuer var fanget på mellemhånd.

Tyske fejl og en stærk italiensk kontrafase var igen ingredienserne, da føringen blev øget til 2-0 efter knap en halv time.

Alvaro Morata førte bolden frem og afleverede i rette øjeblik til Juan Cuadrado, der var iskold.

Colombianeren var i skudposition, men afdriblede en Bayern-forsvarer, der kastede sig ned i en tackling, med en sparkefinte, inden han sendte bolden sikkert ind bag Neuer.

Faktisk var han også tæt på at score til 3-0 inden pausen, men her fik tyskerne afværget.

Bayern har scoret mål på samlebånd hjemme hidtil i Champions League, men onsdag havde Juventus sat den perfekte defensiv op, så det længe ud til.

Hjemmeholdet skabte stort set intet ud over Thomas Müllers store chance mod slutningen af første halvleg.

Efter pausen var kampbilledet nogenlunde det samme. Hjemmeholdet havde bolden meget uden rigtig at blive farlig, mens Juventus var skarpe i sine omstillinger.

Alvaro Morata var tæt på at lukke kampen efter 55 minutter, men han sparkede lige over mål efter sin dribletur.

Derefter var Bayern altdominerende. 18 minutter før tid åbnede opgøret sig helt op igen, da Robert Lewandowski fra klos hold pandede et indlæg fra Douglas Costa i nettet til 1-2.

Trætheden havde tydeligvis meldt sig hos udeholdet, der ikke havde kræfter til at slå tilbage med kontraer. Det var spil til et mål, mens Juventus heroisk forsvarede sig.

Udeholdet holdt stand indtil første tillægsminut, hvor Thomas Müller ved bageste stolpe headede Kingsley Comans indlæg i nettet til 2-2 og fremtvang forlænget spilletid.

De første 15 minutter forløb uden de store chancer, men med to mål inden for to minutter afgjorde Thiago Alcântara og Kingsley Coman kampen.

Bayern er dermed i kvartfinalen, hvortil der er lodtrækning fredag.