Bayern sikrer sig sejr nummer 1000 i Bundesligaen

24/10/2015

Der er foreløbigt ingen over og ingen ved siden af i Bundesligaen i denne sæson, hvor Bayern München hele tiden disker op med nye, imponerende tal og statistikker.

Lørdag hentede Bayern således sin tiende sejr ud af ti mulige i denne sæson, da FC Köln hjemme blev besejret 4-0. Det gav yderligere tre point til kontoen, hvor sydtyskerne nu har et forspring på ti point ned til Borussia Dortmund, der spiller søndag.

Samtidig var sejren Bayern Münchens nummer 1000 i Bundesligaen i alt ud af 1714 spillede kampe, og de 1000 sejre er med afstand rekord for en tysk klub. Bayern München kan desuden fremvise en målscore imponerende på 33-4 for sæsonen.

Ydermere trak Robert Lewandowski fra på topscorerlisten med sin 13. ligascoring til 3-0.

Bayern München dominerede fra første fløjt, men der gik over en halv time, før målfesten blev skudt i gang.

I det 35. minut trak Arjen Robben ind i klassisk stil fra højre side og scorede uden chance for Kölns målmand, Timo Horn, og forsvarsspiller Frederik Sørensen i situationen.

Fem minutter senere bankede Arturo Vidal så Bayern på 2-0 efter et oplæg fra Kingsley Coman.

Robert Lewandowski havde ikke brilleret, men det skete med en halv time igen, hvor den polske angriber stod uhørt fri ved et indlæg, og Lewandowski headede uden problemer sit 13. sæsonmål i kassen.

Med et kvarter igen begik Dominic Maroh et ubetænksomt straffespark, som Thomas Müller sikkert omsatte til 4-0. Dermed når Müller med ti scoringer op på siden af Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang på topscorerlistens andenplads.

I Leverkusen var der også målfest, da Bayer Leverkusen vandt 4-3 over VfB Stuttgart. I midtugen blev publikum i Leverkusen også forkælet med målvanvid i 4-4-kampen i Champions League mod Roma.

Hannover 96 tog hjemme imod Eintracht Frankfurt.

Her var Leon Andreasen med fra start hos hjemmeholdet, efter at han slap for straf i forbindelse med sin scoring med armen i den seneste runde. Uffe Bech sad på bænken i hele kampen, som Frankfurt vandt 2-1.

Jannik Vestergaard var med fra start for Werder Bremen ude mod Mainz i en kamp, hvor gæsternes offensiv var i hopla med tre scoringer før pausen.

Vestergaard forsøgte sig med et hovedstød i første halvleg, men bolden gik over mål. Werder Bremen vandt alligevel 3-1 og fik tiltrængte point i bunden.

Wolfsburg uden Nicklas Bendtner i truppen vandt ude 1-0 over Darmstadt. Daniel Caligiuri afgjorde kampen 12 minutter før tid.