Bayern slår Roma og er stensikkert videre fra gruppen

05/11/2014

Det er endnu ikke lykkedes noget hold at tage point på Allianz Arena i denne sæson, og det lykkedes heller ikke for Roma, der var på Champions League-besøg hos Bayern München onsdag aften.

Tyskerne vandt 2-0 og er dermed allerede efter fire spillerunder sikker på at være med, når der til foråret spilles 1/8-finaler i turneringen.

Bayern München stillede op uden Pierre-Emile Højbjerg og endnu vigtigere helt uden Arjen Robben i truppen.

I stedet var det op til Mario Götze at skabe uro på højrekanten, mens Franck Ribery huserede i venstre side.

Og det var netop herfra, at det første mål i hjemmekampen mod Roma blev sat ind. Backen David Alaba blev sendt til baglinjen i en kontra og sendte bolden tilbage til Ribery, som bare skulle løbe den i mål.

I den omvendte kamp i Rom førte Bayern allerede 5-0 ved pausen, men denne gang havde tyskerne knap så travlt.

De holdt dog hele tiden et stramt greb om gæsterne fra Rom, der havde nok at gøre med at forsvare sig og holde hjemmeholdet fra at score yderligere.

Det lykkedes indtil midtvejs i anden halvleg, hvor Robert Lewandowski slap fra og serverede bolden for Götze, der løftede den hen over målmanden.

Mod slutningen af kampen fik Pierre-Emile Højbjerg et par minutter på banen uden at gøre det store væsen af sig.

I bunden af gruppen ser det efterhånden småfarligt ud for Manchester City, der fortsat har sin første sejr til gode efter 1-2-nederlaget til CSKA Moskva på hjemmebane.

Russerne chokstartede med en scoring ved Seydou Doumbia efter mindre end to minutters spil. Og selv om Yaya Touré udlignede kort efter, øgede samme Doumbia til 2-1 senere i første halvleg.

Hjemmeholdets muligheder for at komme tilbage blev dog stærkt svækket af røde kort til Fernandinho og Yaya Touré i anden halvleg.

Manchester ligger nu sidst med to point og er nu i den grad presset til at præstere i de to sidste kampe mod Bayern München (hjemme) og Roma (ude).