Baywatch-stjerne i pengepalaver med eksen

Skrevet af admin

21/05/2016

Dagens topnyheder

I over 11 år indtog David Hasselhoff rollen som Mitch Buchannon i "Baywatch", men siden kultserien sluttede i 2000, har det været småt med roller for den i dag 63-årige skuespiller.

Derfor hævder Hasselhoff, han er så økonomisk trængt, at ægtefællebidraget til ekskonen Pamela Bach skal sættes ned, inden han bliver blanket helt af.

- Jeg har i øjeblikket mindre end 26.000 kroner og har for nylig måtte trække yderligere midler fra min pensionsordning for at kunne betale mine leveomkostninger, lyder Hasselhoffs udlægning i retsdokumenterne, som magasinet People er kommet i besiddelse af.

Hasselhoff indrømmer at tjene over 742.000 danske kroner om måneden, men med udgifter for 437.000 kroner, yderligere skatter og afgifter samt ægtefællebidraget på over 140.000 kroner, er der ikke meget tilbage, hævder han.

Ifølge Hasselhoff skal pengene bruges til selvpromovering, og derfor er den årlige udgift på 1,6 millioner danske kroner til ekskonen himmelhøjt.

- Jeg skal hele tiden opsøge arbejde og nye forretningsmuligheder for at være relevant. Min indkomst er faldet betydeligt, efter "Baywatch" stoppede, og selv om jeg har fundet arbejde siden, er mine fremtidige beskæftigelsesmuligheder usikre.

- Jeg var kun talentdommer i "America's Got Talent" et par sæsoner, min europæiske tour blev forkortet på grund af dårligt billetsalg, og det er usikkert, om mit nye show, "Hoff Record", vil generere nogen indkomst.

Pamela Bach har dog et helt andet indtryk af pengepalaveren. Hun hævder, at Hasselhoff ejer værdier for over 900 millioner kroner med boliger på blandt andet Bali og i England, men det benægter skuespilleren.

Nu er det op til retten af afgøre, om Hasselhoffs ægtefællebidrag skal sænkes eller ej.

/ritzau/FOKUS