BBC: Manchester United forhandler med Mourinho

Intet er faldet på plads, men ifølge det britiske medie BBC forhandler portugiseren José Mourinho med Manchester United om en fremtidig post som manager i klubben.

Også Manchester Evening News skriver sent fredag, at repræsentanter for Mourinho, der tidligere på sæsonen blev fyret i Chelsea, har haft samtaler med ledelsen i United.

Den nuværende manager på Old Trafford, hollænderen Louis van Gaal, har været udsat for hård kritik i den traditionsrige klub. Ifølge BBC ventes hollænderen at forlade klubben efter denne sæson - et år før tid - og det skulle altså bane vejen for Mourinho.

BBC skriver yderligere, at det er kendt, at Mourinho er "begejstret ved tanken om at tage over" i Manchester United.

Det er langt fra første gang, at britiske medier skriver om en flirt mellem 53-årige Mourinho og United.

I januar forlød det, at han skulle have sendt et seks sider langt brev til klubbens ledelse om, hvordan hans fremtid i United kunne se ud. De skriverier betegnede portugiserens agent som "absurde".

Det er dog første gang, at normalt velinformerede BBC mener at vide, at der bliver forhandlet.

Manchester United ligger i øjeblikket på femtepladsen i Premier League med 40 point efter 24 kampe. Klubben har ti point op til Leicester på førstepladsen.

Hvis José Mourinho skulle overtage trænersædet i Manchester United fra næste sæson, vil han komme op imod et Manchester City-hold, som har tegnet managerkontrakt med spanieren Pep Guardiola.

De to stod for få år siden i spidsen for ærkerivalerne Real Madrid og FC Barcelona, og i netop den periode var opgørene mellem de to spanske storklubber ekstra hadfyldte.

/ritzau/

Dagens Gossip