Bechmann: Vi spiste FC Nordsjælland

Skrevet af admin

21/04/2014

Dagens topnyheder

Sønderjyske nedkæmpede FC Nordsjælland i mandagens superligakamp, som sønderjyderne vandt 3-1 hjemme i Haderslev. Tommy Bechmann hyldede sønderjydernes indstilling og det fysiske spil.

- Vi vidste, at vi skulle vinde, og vi ville det mere end FC Nordsjælland. Fysisk var vi overlegne. Vi spiste Nordsjælland langt hen ad vejen med vores fysik, siger Tommy Bechmann.

Han var tilbage i startopstillingen og var træt, da han blev skiftet ud et kvarter før tid.

- Nordsjælland stod højt på banen, og det gav os en masse plads. Det var rent guf. Vi var gode de første 60-65 minutter og burde have scoret til 3-0, men til sidst blev det meget nervøst. Vi var også trætte, siger Tommy Bechmann.

En af dem, som så mest træt ud til sidst, var målscorer Bjørn Paulsen, og han erkender, at han nok burde være skiftet ud.

- Jeg blev rykket frem på banen for at kunne vinde nogle dueller. Det gik meget godt, men jeg var utrolig træt til sidst og stod næsten helt stille, siger Bjørn Paulsen, som stod for 2-0-målet på et flot hovedstød.

Kampens mest omtalte situation stod Rubin Okotie for. Han scorede to gange, men fik samtidig også et mål underkendt for offside. Det udløste et gult kort til østrigeren for brok.

- Jeg følte mig bortdømt og er spændt på at se tv-billederne. Det vigtigste er dog, at vi vandt, og nu kan vi afgøre det selv, siger Rubin Okotie.

Sønderjyske spiller fredag ude mod Randers, og efterfølgende gælder det en livsvigtig kamp mod Viborg, som er nyt hold på sidstepladsen.

/ritzau/