Beckenbauer: Robben er vanvittig

Målhelten, der med bare sølle to minutter igen, afgjorde kampen, da han fikst driblede sig igennem Dortmund-forsvaret og passerede en chanceløs Roman Weidenfeller, erkendte dog over den tyske avis Bild, at det virkelig var en tæt kamp.

 - I sidste minut glider jeg igennem og får sparket bolden forbi målmanden, forklarede Arjen Robben, før han gav følelserne frit spil og lod tårerne løbe.

 - Jeg kan slet ikke fatte, hvad der er sket. Det er så uvirkeligt, så emotionelt. Der var så mange mennesker, der havde sagt til mig før kampen, at jeg ikke kunne score mål i en finale, sagde den hollandske matchvinder med slet skjult henvisning til sidste års brændte straffespark i Champions League-finalen mod Chelsea.

 Bayern-nestor Franz Beckenbauer hyldede matchvinderen.

 - Denne Robben. Hvad skal man sige, han er jo vanvittig. Det er med den slags præstationer, man ser, hvad han er gjort af. Man troede jo, at han ville skuffe, og så scorer han sådan et mål.

 I tabernes omklædningsrum var stemningen dog anderledes trykket. 

 - Vi skal være stolte over, at vi har spillet lige op med Bayern og givet dem modstand til det sidste, siger Dortmunds målmand, Roman Weidenfeller.

 - Det skulle ikke være for os. Det gør mig meget ked af det, vi havde fortjent mere. Vi har spillet en fantastisk sæson i Champions League, og vi vender tilbage næste sæson.

 Dortmunds sidste skanse spillede ellers en stor kamp. Han hev flere gange store redninger frem –blandt andet da Mario Mandzukic i første halvleg headede hårdt mod toppen af Dortmund-målet. Weidenfeller nåede dog lige akkurat at vifte til hjørnespark.

Få minutter senere afviste han Robben på en farlig friløber. Kort før pausen gik stod Robben igen over for Weidenfeller, men den velspillende målmand afværgede igen – denne gang med hovedet!  Til allersidst måtte anføreren dog bøje sig for den flyvende hollænder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip