Beckham er lammet af sorg: Ingen ord kan beskrive det

Ved et tilfælde mødte David Beckham landsmanden og eventyren Henry Worsley på Antarktis for et par måneder siden. Det møde gjorde stort indtryk på den pensionerede fodboldspiller.   

Derfor er David Beckham i dyb sorg over nyheden om, at 55-årige Henry Worsley døde søndag, mens han forsøgte at krydse Antarktis alene på ski. Bare 50 km før målet bukkede eventyren, som var uddannet soldat, om af sygdom.

Læs også: Spøjs konspirationsteori om Michael Jackson: Viser sig at være sand

Det var ikke kun Henry Worsleys modige bedrifter, der ramte Beckham i hjertet, men også hans store kærlighed til sin familie.

Dødsfaldet har fået David Beckham til tasterne på Instagram, hvor han udtrykker sin dybeste sympati og sorg over den afdøde helt.

- Ingen ord kan beskrive sorgen over tabet af Henry, lyder det fra Beckham på Instagram, hvor han har delt et billede af deres første og eneste møde i sneen på Antarktis.

 

Et billede slået op af David Beckham (@davidbeckham) den

 

25. Jan 2016 kl. 2:44 PST

Videre skriver Beckham, som var på Antarktis for at lave en dokumentarfilm, da han mødte Henry Worsley, på Instagram:

- Jeg var heldig at møde Henry på vej til Antarktis. Jeg spurgte, om jeg måtte bruge hans Union Jack på et billede, og det lod han mig gøre, mens jeg kunne mærke, hvor meget det betød for ham. Jeg føler mig beæret over, at han gjorde det for mig: En mand, der har tjent vores land i så mange år – en mand, der omtalte sin familie med så meget stolthed.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip