Beckham forhandler om at blive holdejer i USA

Ifølge BBC er den nuværende Paris St-Germain-spiller godt på vej til at gøre sig til klubejer i den bedste amerikanske fodboldliga Major Soccer League (MLS), hvor han tilbragte fem år som spiller for LA Galaxy.

Før det britiske fodboldikon officielt kan gøre sig til klubejer kræver det dog, at der kommer styr på en del papirarbejde. En plads i den amerikanske liga, som er delt op i henholdsvis Øst og Vest kræver nemlig en særlig tilladelse.

Det burde der imidlertid være styr på, for David Beckham sikrede sig allerede tilbage i 2007 option på de fornødne rettigheder, da han skrev kontrakt med LA Galaxy. Og nu tyder det altså på, at han vil gøre brug af muligheden for at skabe sig eget fodboldhold.

- Der har været indledende samtaler med hans rådgivere. På et tidspunkt kommer han til at udnytte sin option, og så må vi gå gennem processen med at sikre, at vi finder en klub, som er et perfekt match for David og Major League Soccer. Men vi er der ikke endnu, siger administrerende vicepræsident for kommunikation i MLS, Dan Courtemanche, til BBC.

Ifølge BBC vil rettighederne koste David Beckham i omegnen af 25 millioner dollars svarende til cirka 186 millioner kroner. Et greb i lommen for det stenrige fodbold- og modeikon.Den amerikanske liga, Major League Soccer, består i øjeblikket af 19 hold. Ti i Vest og ni i Øst. Derfor kan en plads i Øst-rækken være en mulighed, og amerikanske medier gætter allerede nu på Miami som en mulig destination for David Beckhams kommende fodboldklub.

David Beckham har i mange år begrundet sit ophold i USA med et ønske om at udbrede interessen for den europæiske form for fodbold. Det får han i fremtiden - hvis alt går efter planen - rig mulighed for at kæmpe videre med.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip