Beckham hylder Ferguson: Tak for alt, boss

David Beckham skylder Alex Ferguson sin karriere. Det skriver englænderen på sin Facebook-profil efter den skotske trænerveteran onsdag annoncerede sin pension fra jobbet som manager i Manchester United.

- Som jeg har sagt før, så er bossen (Alex Ferguson, red.) ikke bare den bedste og største træner jeg har haft. Siden jeg var 11 år og til den dag, jeg forlod klubben var han også en faderfigur for mig.

David Beckham forlod Manchester United i 2003 til fordel for Real Madrid efter at være havnet i unåde hos Alex Ferguson. Skotten mente spilleren brugte mere tid på at pleje sin stjernestatus end at levere på banen. Alligevel er David Beckham fuld af beundring for den 71-årige Alex Ferguson, der stod last og brast med sin spiller efter han havnede i massivt medie-søgelys efter et rødt kort ved VM 1998.

- Uden ham så havde jeg aldrig nået de ting, jeg har opnået i min karriere. Jeg vil altid være ham taknemmelig for hans støtte, og jeg havde ikke stået '98 igennem uden ham, skriver David Beckham.

- Det er en ære at have spillet for ham. Tak for alt boss, og nyd det.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip