Beckham: Jeg er en tudeprins

David Beckham er ikke bange for at lade tårerne trille. I hvert fald har han svært ved at lade være, når han sidder foran et fjernsyn - og det er uanset om det er en komedieserie eller en Disney-film, der ruller hen over skærmen.

Det fortæller den pensionerede fodboldspiller til BBC Radio 1 ifølge Female First.

- Jeg er virkelig et følelsesmæssigt vrag, når det kommer til film. Der er nogle film, jeg ikke kan komme igennem uden at græde, siger han til BBC Radio 1 og fortsætter:

- Det er det samme, når jeg ser "Venner" eller "The Office". Jeg kan bare ikke komme igennem det, fortæller han og tilføjer at særligt Disney-filmen "Aladdin" og tåreperseren "Armageddon" sætter gang i tårekanalerne hos den 38-årige far til fire. 

Den tidligere fodboldstjerne havde også svært ved at holde tårerne tilbage, da han for nylig viste sine sønner, Romeo, Brooklyn og Cruz på 11, 14 og otte år, traileren til sin nye dokumentar "Class of '92", fortæller han til BBC Radio 1.

David Beckham og konen Victoria, samt parrets tre sønner og deres toårige datter, Harper, er for kort tid siden vendt tilbage til London, efter at have været bosat i Los Angeles i en årrække.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip