Beckham: Jeg vil ikke kritisere Ferguson

Det engelske fodboldikon David Beckham skylder sin tidligere chef Alex Ferguson så meget, at han ikke ønsker at kritisere Manchester United-legenden, som i sin selvbiografi ellers skriver en del om sit forhold til Beckham.

- Jeg kommer ikke til at sidde her og være negativ om en mand, der gav mig chancen for at spille for mit yndlingshold, hvilket altid var mit ønske.

- Han gav mig chancen, han troede på mig, og han troede på alle de unge gutter, som spillede med mig dengang, siger 38-årige Beckham ifølge Sky Sports.

Beckham forlod United i 2003 til fordel for Real Madrid, og det var ifølge Ferguson en logisk beslutning.

- Han er et ikon for alle børn i verden, og jeg kan godt lide ham. Han er en fantastisk type.

- Men David blev til sidst større end klubben og manageren. Du kan ikke have en spiller, der overtager omklædningsrummet. Det var dødsstødet for ham, har Ferguson tidligere udtalt.

Skotten, der stoppede som United-manager efter sidste sæson, mener, at det begyndte at gå galt mellem ham og Beckham, da den i dag pensionerede fodboldspiller begyndte at jagte berømmelse uden for banen.

- Det store problem var, at han blev forelsket i Victoria (tidligere medlem af popgruppen Spice Girls Victoria Beckham, red.). Det ændrede alt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip