Beckham lancerer kæmpe velgørenheds-initiativ

Skrevet af admin

10/02/2015
Bare fordi han har pensioneret fodboldstøvlerne, betyder det ikke, at David Beckham har smidt arbejdstøjet.Han bruger nu sin enorme stjernestatus på at arbejde for en sag, der ligger hans hjerte meget nært: Sårbare børn og unge.Derfor lancerede Beckham mandag velgørenhedsinitiativet "7: The David Beckham UNICEF Fund" på en pressekonference i den britiske hovedstad, London. Det skriver Daily Mail.Det skete på 10-årsdagen for hans velgørenhedsarbejde for UNICEF.- Vi vil gerne rejse flere midler, men det handler ikke kun om at skaffe penge, men også om at øge folks bevidsthed, forklarede Beckham til Daily Mail. Med midler og opmærksomhed skal den nye fond hjælpe udsatte børn ved at fokusere på syv forskellige lande og syv forskellige initiativer. Herunder vold, misbrug eller sygdom i primært afrikanske lande. - Min berømmelse og succes på banen har åbnet dørene for at kunne beskytte børn rundt omkring i verden. Jeg kan rejse til nogle lande og bede om at tale med statsministeren, sagde Beckham. Særligt tyfonen Haiyan i Filippinerne i 2013 har efterladt et stort indtryk hos ham. - Det var meget råt. Sorgen var forfærdelig, smerten var ødelæggende. Men at være der og kunne hjælpe, frembringe et smil på læberne af et barn, skabe positivitet - det er vigtigt, sagde stjernen.- Selv før jeg fik børn, betød det meget for mig. Det ændrer folks liv verden over. Når folk spørger, hvad den bedste ting ved at være mig er, svarer jeg, at det er at hjælpe børn i hele verden, sagde den 39-årige far til fire. Og hos UNICEF er man meget taknemmelig for samarbejdet med Beckham:- Når han taler, lytter verden, erklærede organisationens britiske administrerende direktør, David Ball.Sammen med hustruen, den tidligere Spice Girl og nuværende designer Victoria Beckham, er Beckham far til sønnerne Brooklyn på 15, Romeo på 12, niårige Cruz og efternøleren, datteren Harper på tre år.Newspaq

Dagens topnyheder

Bare fordi han har pensioneret fodboldstøvlerne, betyder det ikke, at David Beckham har smidt arbejdstøjet.

Han bruger nu sin enorme stjernestatus på at arbejde for en sag, der ligger hans hjerte meget nært: Sårbare børn og unge.

Derfor lancerede Beckham mandag velgørenhedsinitiativet "7: The David Beckham UNICEF Fund" på en pressekonference i den britiske hovedstad, London. Det skriver Daily Mail.

Det skete på 10-årsdagen for hans velgørenhedsarbejde for UNICEF.

- Vi vil gerne rejse flere midler, men det handler ikke kun om at skaffe penge, men også om at øge folks bevidsthed, forklarede Beckham til Daily Mail.

Med midler og opmærksomhed skal den nye fond hjælpe udsatte børn ved at fokusere på syv forskellige lande og syv forskellige initiativer. Herunder vold, misbrug eller sygdom i primært afrikanske lande.

- Min berømmelse og succes på banen har åbnet dørene for at kunne beskytte børn rundt omkring i verden. Jeg kan rejse til nogle lande og bede om at tale med statsministeren, sagde Beckham.

Særligt tyfonen Haiyan i Filippinerne i 2013 har efterladt et stort indtryk hos ham.

- Det var meget råt. Sorgen var forfærdelig, smerten var ødelæggende. Men at være der og kunne hjælpe, frembringe et smil på læberne af et barn, skabe positivitet - det er vigtigt, sagde stjernen.

- Selv før jeg fik børn, betød det meget for mig. Det ændrer folks liv verden over. Når folk spørger, hvad den bedste ting ved at være mig er, svarer jeg, at det er at hjælpe børn i hele verden, sagde den 39-årige far til fire.

Og hos UNICEF er man meget taknemmelig for samarbejdet med Beckham:

- Når han taler, lytter verden, erklærede organisationens britiske administrerende direktør, David Ball.

Sammen med hustruen, den tidligere Spice Girl og nuværende designer Victoria Beckham, er Beckham far til sønnerne Brooklyn på 15, Romeo på 12, niårige Cruz og efternøleren, datteren Harper på tre år.

Newspaq