Beckham tror på PSG-sejr over Barcelona

Beckham er mere end fortrøstningsfuld før returopgøret mod Barca. Han mener, at PSG har gode kort på hånden inden kampen:

- Vi har både evnerne og spillerne til at vinde kampen. Vi viste karakter i første kamp. Det er altid svært, når du møder Barcelona, for de holder meget på bolden, sagde Beckham til BeIN Sport.

Den erfarne englænder forklarer, at der ligger en plan klar til onsdagens kamp. En plan, der skal sikre PSG den samlede sejr over forhåndsfavoritterne fra Barca, og dermed videre avancement i Champions League:

- At første kamp endte uafgjort var ikke et perfekt resultat, men det var ikke dårligt for os. Vi ved, hvad vi skal gøre i Barcelona. Vi skal score og slå dem. Det er aldrig nemt at spille mod Barca, men vi drager dertil for at vinde kampen.

Beckham erkender, at der hviler et stort pres på klubbens angrebsstjerne, Zlatan Ibrahimovic, men understreger, at PSG står sammen som et hold:

- Folk forventer en masse fra Zlatan på grund af alle de mål, han scorer. Han er virkelig en god spiller, og han har været vigtigt for alle klubber, han har spillet i. Vi har andre vigtige spillere, som også er meget talentfulde, og vi spiller som et hold.

Den 37-årige midtbane-general har tidligere erkendt over for The Times of India, at han ikke kommer til at starte inde i alle PSGs kampe. Han sammenligner selv sin situation med andre engelske fodboldlegender:

- Selvfølgelig vil jeg gerne starte inde, men det er op til træneren. Jeg ser på spillere som Giggs og Scholes (Ryan Giggs og Paul Scholes, red.), der spiller for Manchester United på højeste niveau. De spiller ikke hver kamp, men når de gør, har de stor indflydelse på kampen. Jeg vil gøre det samme.

 

 

 

Dagens Gossip