Beckham: Vi fortjente uafgjort

Han blev kaldt for gammel. For gammel til topniveau og blot en måde at sikre flere penge i trøjesalg.

Ikke desto mindre startede 37-årige David Beckham inde i Paris Saint-Germains vitale Champions League-kvartfinale tirsdag aften, hvor Barcelona var kommet på besøg.

Selv bidrog han med knivskarpe aflevering, der skabte glimt fra storhedstiden i Manchester United. Efter 70 minutter måtte veteranen dog lade sig udskifte ved stillingen 1-0 til Barcelona. Men fra bænken kunne han se et sandt mirakel, efter Blaise Matuidi i kampens allersidste sekund fik udlignet til 2-2.

- Det havde hele tiden været en kamp, hvor de havde meget boldbesiddelse. De har et fantastisk hold, der holder meget flot i bolden. Men i første halvleg havde vi nogle fantastiske chancer, og hvis vi bare havde scoret på én af dem, kunne det har været anderledes. Efter de scorede var det op ad bakke, men jeg syntes, vi fortjente uafgjort, siger David Beckham til BBC Sport.

Englænderen har kontrakt med pariserne frem til sommeren, og selv er han bare glad for at opleve kampe på det her niveau igen, efter en årrække i USA.

- Jeg nyder at være en del af de her nætter (Champions League, red.) igen. De er meget specielle. Det bliver ikke bedre end dette. 2-2 er bedre end 1-2. At besøge deres bane blive svært, men der er ingen grund til, at vi ikke kan lave et godt resultat, siger Beckham.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip