Beckham vil have LeBron James på holdet

NBA-stjernen LeBron James bekræftede mandag, at han overvejer at investere i David Beckhams projekt om at skabe et MLS-fodboldhold i Miami.

James spiller til daglig for Miami Heat, som han de seneste to år har ført til titlen i den amerikanske basketball-liga NBA.

Til Miami Herald fortæller James, at han har snakket med den tidligere Los Angeles Galaxy-stjerne om at bidrage til, at byen får sit eget hold i Major League Soccer.

- Der er interesse fra begge sider. David er blevet en god ven for mig de seneste år, og jeg mener, det vil være fantastisk for byen at have en fodboldklub.

- Det er kun indledende samtaler, men vi har en åben dialog, siger James.

Beckham har, siden han stoppede som fodboldspiller, undersøgt muligheden for at eje et MLS-hold. Tidligere på året blev det kendt, at han havde valgte Miami som sted.

Byen har tidligere haft MLS-holdet Miami Fusion, som blev nedlagt i 2001. Ifølge James forsøger de nu at kortlægge, hvor stor støtte, de kan regne med fra sportsinteresserede indbyggere i byen.

- Vi kender ikke til potentialet. Det undersøges stadig, men jeg tror, det kan blive stort. Man ved aldrig. Jeg tror, det er en flot by til fodbold, vurderer Heat-profilen.

James ejer fra tidligere en mindre del af den engelske storklub Liverpool. Han fortæller, at interessen for fodbold stadig bliver større.

- Jeg er blevet meget interesseret i at se og lære om fodbold, og det er en ganske intens sport. Mine unger elsker den også.

- Nu er jeg kommet til et punkt, hvor jeg forstår, hvad der sker, når jeg ser en kamp, lyder det fra James.

Beckham får muligvis også støtte fra en anden stor aktør i projektet. Stephen Ross, som ejer NFL-holdet Miami Dolphins, er angiveligt interesseret i at indgå et samarbejde med englænderen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip