Beckmann færdig i APOEL

Mikkel Beckmann har fået lov af cypriotiske APOEL til at finde en ny klub - åbner for retur til Danmark.

Mikkel Beckmanns eventyr på Cypern varede blot et halvt år.

Den tidligere FCN-spiller afslører over for sporten.dk, at han har fået lov af APOEL til at kigge sig om og forhandle med andre klubber. Han understreger dog, at han ikke er blevet løst af sin kontrakt, og derfor skal en ny klub betale et transferbeløb, som dog ikke ventes at være særlig højt.

- Jeg er blevet hjemme fra den træningslejr, som resten af truppen er taget med på her lørdag, og jeg har aftalt med APOEL, at jeg må kigge mig om efter en anden klub. Så nu skal jeg ud og kigge på de muligheder, der er, og jeg håber, at jeg finder en ny god klub, så fodbolden igen kommer på skinner, siger Mikkel Beckmann lørdag til sporten.dk

Som sporten.dk tidligere har skrevet, har APOEL krævet, at Beckmann og andre i truppen skulle gå hele 30-40 procent ned i løn på grund af den økonomiske krise, der har ramt Cypern. Og parterne har ganske enkelt ikke kunne nå hinanden i en ny kontrakt.

- Vi har været for langt fra hinanden. Det har intet med klubben at gøre, og ingen kunne forudse den økonomiske krise, der ramte landet. Det er pissehamrende ærgerligt, at det er slut allerede efter seks måneder, men sådan er det, siger Beckmann.

Danske klubber har allerede haft en føler ude hos Mikkel Beckmanns agent Mikkel Nissen, og nu kan der komme konkret interesse på bordet. Beckmann åbner også for en returbillet til dansk fodbold.

- Jeg elsker at spille i Superligaen, så det er helt sikkert en mulighed. Jeg har altid drømt om at spille i udlandet, og det er ret ærgerligt, hvis det så kun bliver seks måneder. Men jeg vil på den anden side også have det helt fint med at komme hjem og spille fodbold i Danmark igen. Nu afventer jeg og ser, hvad der åbner sig af muligheder for mig, forklarer Beckmann.

Dagens Gossip