Beckmann fritstillet på Cypern

Den danske spiller Mikkel Beckmann er endelig blevet fritstillet i sin cypriotiske klub APOEL Nicosia. Det bekræfter klubben selv på sin hjemmeside.

Økonomien skranter på Cypern, og det har derfor også ramt fodboldklubberne. Mestrene fra APOEL skal skære i budgettet, og det koster altså Mikkel Beckmann.

Danskeren kunne dog være blevet i klubben, men det krævede en drastisk lønnedgang, og det var Beckmann ikke klar til at acceptere. I første omgang blev han derfor udelukket fra at træne med den del af spillerne, som var gået ned i løn. Samtidigt forhandlede Mikkel Beckmann løbende med APOEL i forhold til at finde en løsning. Den kunne ikke findes, og Beckmann er øjeblikkeligt løst fra de sidste to år af sin kontrakt.

Dermed nåede 29-årige Mikkel Beckmann kun at spille for APOEL i et halvt år. Til gengæld rejser han videre med en guldmedalje i bagagen, efter APOEL vandt mesterskabet i hans første sæson.

I øjeblikket er der ingen afklaring på Beckmanns fremtid, men klubber som Esbjerg og AGF er allerede nævnt som potentielle nye arbejdsgivere, selvom Mikkel Beckmann personligt har udtrykt ønske om at blive i udlandet. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip