Bedre sammenhæng mellem Slotssø og by

By- og Udviklingsforvaltningen har de sidste par måneder arbejdet på højtryk med at skabe en udviklingsplan for Slotssø-området. Den er nu blevet vedtaget i Teknik- og Boligudvalget med fokus på at sikre sammenhængen mellem Slotssøen og den omgivende by, grønne oaser med flere aktivitetsmuligheder, bedre belysning og flere bænke.

Udviklingsplanen skal nu indgå som en del af sensommerens budgetforhandlinger for 2014.

Formand for Teknik- og Boligudvalget, Knud Erik Langhoff glæder sig til at tage hul på at realisere planerne fra næste år.

- Jeg håber, at mine kolleger i byrådet vil være med til at afsætte penge, så vi allerede næste år kan tage hul på at realisere udviklingsplanen og sætte handling bag ordene. I alt har vi foreslået et beløb på 8 millioner kroner over de næste fire år, siger Knud Erik Langhoff.

Borgerne har givet input

En vigtig del af processen med at skabe en udviklingsplan for Slotssø-området har været workshops, hvor forvaltningen har taget borgerne med på råd. Med workshopperne har By- og Udviklingsforvaltningen brugt designtænkning og har dermed taget udgangspunkt i Koldings vision.

- Vi er utrolig glade for de input vi har fået. Det har givet en spændende og dynamisk proces, som vi helt sikkert ikke havde fået uden borgerinddragelsen. Det er ikke alle forslag, der har været politisk opbakning til, men alle idéer er noteret ned og nu har vi et idékatalog, som det vil være muligt at tage op igen på et senere tidspunkt, fortæller Knud Erik Langhoff.

By- og Udviklingsforvaltningen vil, efter budgettet for 2014 er vedtaget, arbejde videre med detaljerne i udviklingsplanen i løbet af efteråret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip