Bedstefar bliver millionær efter barnebarns debut

Skrevet af admin

17/10/2013

Dagens topnyheder

16 år og 207 dage gammel.

Det var spektakulært nok i sig selv, da Harry Wilson tirsdag fik debut som den yngste walisiske fodboldlandsholdsspiller nogensinde i tirsdagens VM-kvalifikationskamp mod Belgien.

Dermed overgik han en af verdens dyreste fodboldspillere Gareth Bale, der debuterede for Wales 108 dage ældre.

Men for at gøre historien endnu bedre, blev Harry Wilsons bedstefar millionær i danske kroner, da hans barnebarn blev skiftet ind i det 87. minut i Belgien.

Da Harry Wilson var blot 18 måneder gammel, satsede den nu 62-årige Peter Edwards 50 pund på, at hans barnebarn ville opleve at blive landsholdsspiller for Wales.

En bookmaker tilbød at give pengene tilbage 2.500 gange, og det betød, at Peter Edwards blev 125.000 pund rigere på sit væddemål. I danske kroner svarer det til 1,1 millioner.

- Jeg var ved at gå i panik, fordi Wales allerede havde brugt to udskiftninger, så jeg troede ikke, at han ville klare den.

- Men da det skete, blev jeg meget stolt, og jeg måtte have et glas vin mere, siger Peter Edwards og uddyber sit gamle væddemål.

- Allerede da han var 18 måneder gammel, jagtede han bolden rundt på gulvet, selv før han kunne gå, fortæller bedstefaren.

Til daglig tørner Harry Wilson ud for Liverpool, men her har han stadig debuten til gode for klubbens førstehold.

/ritzau/