Bedstefar bygger 12 meter højt legehus i tre etager til sine børnebørn

Jay Hewitt er ikke typen, der ligger på den lade side, selvom han er kommet op i årene. 

De seneste to år har han arbejdet på et legehus til sine børnebørn, der vist kun kan betegnes som alt andet end ordinært. 

Træhuset er bygget over fire træer og måler lidt over 12 meter i højden. Det er på hele tre etager, og det utrolige stykke arbejde er gjort med træ, der er blevet til overs på byggepladser og med materialer, han har købt billigt i byggemarkedet.

Legehuset har en trappeopgang, ventilation et loft og en rutschebane for at nævne nogle af husets detaljer. 

Den 59-årige bygningsarbejder fik ideen til huset af sin søn, før hans nu 4 og 6-årige børnebørn overhovedet var født, skriver Sun Chronicle.

- Dengang sagde jeg, at jeg ville bygge det bedste legehus, et barn nogensinde havde haft. Jeg havde selv et legehus i træ, da jeg var barn, men det bestod ikke har meget andet end fire vægge og et tag, siger han og understreger, at han selv er lidt forundret over det utrolige resultat. 

- Jeg havde aldrig drømt om, at et legehus kunne se sådan ud, siger han ifølge Sun Chronicle. 

Han skal nu til at arbejde på den invendige del af det fantastiske hus, men han har allerede nu aftalt med sin kone, at de skal sælge huset og dermed også børnebørnenes legehus. 

Men hvis det ikke bliver solgt, vil han gøre det endnu mere ekstravagant. Han overvejer blandt andet at forbinde legehuset med huset på grunden ved hjælp af en hængebro. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip