Bedstefaren viser tatovøren, hvad han vil have lavet - han har aldrig set noget lignende

Arthur og Patricia Burch har været gift i 59 år. De to mødte allerede hinanden, da de var teenagere. Arthur så hende stå på rulleskøjter, inviterede hende ud og et år efter gav de hinanden sit ja.

Det skriver Little Things.

- Begge sider af familien sagde, at det aldrig ville holde, men her er vi 59 år senere. Jeg ved, at folk i dag ikke bliver ved med at være gift i 59 år. Men jeg elsker hende stadig lige så højt, som jeg gjorde den dag, vi blev gift, siger Arthur Burch.

På ægteparrets seneste bryllupsdag besluttede Arthur sig for, at han ville fejre deres kærlighed på en lidt utraditionel måde - i hvert fald for en 75-årig mand.

Arthur besøgte tatovøren Don Childree og fortalte, at han ønskede sig et varigt minde om sin kærlighed til Patricia. Så han besluttede sig for at få tatoveret et portræt af hende på sit bryst.

Don blev så bevæget over Arthurs kærlighedserklæring, at han kaldte den for den mest rørende oplevelse i sin karriere.

Patricia har fået Alzheimers og har lidt svært ved at huske Arthur.

- Jeg går derhen hver dag ved middagstid for at give hende frokost. Jeg har ikke misset en dag, siden hun kom derhen. Hun kan måske ikke genkende mig, men hun er stadig min. Nogle dage kan jeg se, at hun kan kende mig på grund af den måde, hun griner på, siger Arthur Burch.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip