Bedstemor faldt i badet, men fik ringet til et forkert nummer: Så dukkede en fremmed mand op

Det var held i uheld at en ældre dame faldt i badet og ringede efter hjælp fra sit hjem i Wallsend nær Newcastle i Storbritannien. Det skriver mediet Chronicle

Kvinden ville ringe til sin datter for at få hjælp, men i sin desperation fik hun tastet et forkert nummer og fik i stedet fat i en forvirret receptionist ved byens BMW-forhandler.

- Hun ringede til vores fastnettelefon og kom igennem til vores sekretær, som spurgte mig, hvad vi skulle gøre. Så jeg sagde, at jeg ville tage derhen for at sikre mig, at hun var ok, siger Dang Vuong, der er salgschef for Stratstone BMW-forhandler.

Foto: Chronicle, Dang Vuong

Han kom ud på en lidt længere tur, end han havde regnet med, men endte med at finde frem til damen, alt imens sekretæren holdt den ældre dame i telefonen.

Dang fandt til sidst huset, bankede på og lukkede sig selv ind af den ulåste dør.

- Da jeg ankom var hun mest af alt bare i chok, og der var blod på hendes ansigt og ud over hele badet, som var ved at flyde over. Jeg fortalte hende, hvem jeg var, og så fik jeg trukket hende op og sat hende i sofaen, hvor jeg gav hende et tæppe på, indtil hendes familie og plejere ankom, fortæller den 34-årige sælger, der ellers havde en travl dag på jobbet.

Familien er yderst taknemmelige for hans indsats, men han understreger, at han kommer fra et lille samfund, hvor man hjælper hinanden, og at han tror, at alle andre ville have hjulpet en gammel dame i nød, ligesom han gjorde det.
 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip